Disclaimer

1. Deze disclaimer heeft betrekking op het gebruik van velsertunnel-dicht.nl en alle onderliggende pagina’s. Dit gebruik omvat het navigeren, bekijken en lezen van pagina’s en klikken op links naar bijvoorbeeld berichten en video’s op externe websites. Bij het gebruik van velsertunnel-dicht.nl stemt u in met deze disclaimer.

2. Velsertunnel-dicht.nl is een hobby website opgezet uit interesse van een burger die zelf ook elke dag door de tunnel rijdt. Let op: Deze website is dus niet verbonden aan Rijkswaterstaat of de Gemeente Velsen. Voor vragen over de renovatie zelf of over andere zaken omtrent het verkeer rond de Velsertunnel richt u zich aan een van de autoriteiten.

3. De inhoud op velsertunnel-dicht.nl bevat links naar externe websites die niet door velsertunnel-dicht.nl worden beheerd. velsertunnel-dicht.nl is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van content die op velsertunnel-dicht.nl of op de gelinkte externe websites wordt aangeboden of schade die in enig opzicht verband houdt met het gebruiken van velsertunnel-dicht.nl of deze gelinkte websites.

4. velsertunnel-dicht.nl streeft na om berichten van een zo hoog mogelijke kwaliteit te tonen. Om dit te bereiken maakt velsertunnel-dicht.nl gebruik van zelf geschreven content en dynamische en geavanceerde contentfilters om een constante kwaliteit na te streven. Deze filters worden continu geanalyseerd en waar nodig bijgesteld om irrelevante en ongeschikte content te weren. velsertunnel-dicht.nl kan echter niet garanderen dat alle aangeboden content volledig relevant of geschikt is voor de themapagina waarop het is geplaatst. Daarnaast kan het voorkomen dat een website waar velsertunnel-dicht.nl naar toe linkt (al dan niet tijdelijk) offline is. Als u een bericht of website tegenkomt die niet aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet, kunt u contact met ons opnemen. We zullen dit beoordelen en zo nodig aanpassen.

5. De getoonde afbeeldingen bij de berichten worden alleen gebruikt voor nieuwsdoeleinden en zijn niet direct te koppelen aan het nieuwsbericht waarbij het is geplaatst. Mocht u vinden dat wij een afbeelding gebruiken die niet voor deze doeleinden geschikt is, kunt u contact met ons opnemen.

6. Tijdens het bezoek van de website worden anonieme statistieken verzameld over het gebruik van deze website, waaronder cookies, bezoekersaantallen, zoek- en klikgedrag en gegevens over locatie en duur van bezoeken. Dit alles heeft als doel om u beter van dienst te kunnen zijn.

7. Velsertunnel-dicht.nl is een hobby website opgezet uit interesse van een burger die zelf ook elke dag door de tunnel rijdt. Let op: Deze website is dus niet verbonden aan Rijkswaterstaat of de Gemeente Velsen. Voor vragen over de renovatie zelf of over andere zaken omtrent het verkeer rond de Velsertunnel richt u zich aan een van de autoriteiten.